Wat is een virtueel kantoor?

Met een virtueel kantoor profiteert uw bedrijf van de aanwezigheid van een professioneel kantoor tegen een fractie van de kosten van een traditioneel kantoor, dit kantoor is tevens uw zakelijke adres voor de kamer van koophandel. 

 

Een virtueel kantoor in Nederland kost 74,95 per maand, all in dus inclusief alles de btw, doorsturen van post (kan ook per email)  u krijgt een totaal factuur van 74,95 per maand .

 

U  krijgt hiervoor een vestigingsadres in Heerhugowaard en een postadres naar keuze in 1 van de grote steden, dit adres kunt u op uw brief papier plaatsen en of op de website ook de post die daar word ontvangen word doorgestuurd.

Regel simpel uw kantoor via de webshop.

Werkt u nu vanuit huis? Maak gebruik van onze professionaliteit.

Verbeter uw imago: gebruik een van onze lokale kantooradressen als uw eigen virtueel kantoor. Als u ook kiest voor onze telefonieservice bent u altijd telefonisch bereikbaar met uw eigen lokale telefoonnummer. Professionele afhandeling van uw telefoongesprekken door één van onze telefonistes is uiteraard ook mogelijk.

Wilt u klanten of relaties ontvangen op de door u gekozen locatie? Dan kunt u gebruikmaken van een volledig uitgeruste spreek- of vergaderruimte.

email: info@uwflexkantoor.nl    whatsapp nr: 06-22 20 24 21    Tel 020-2615084